Cibule : Potraviny: Podrobné kalorické, energetické a nutriční hodnoty


Cibule

Sekce: Zelenina
DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Cibule

Kalorické, nutriční hodnoty a živiny potraviny: Cibule

Parametrna 100gDDM (100 g)
Voda89.11 g
Energetická hodnota40 kcal2.0 %
Energetická hodnota168 kJ0.0 %
Bílkoviny1.1 g2.4 %
Tuk0.1 g0.1 %
Minerální soli0.35 g5.8 %
Sacharidy9.34 g4.1 %
Vláknina1.7 g7.1 %
Cukr4.24 g4.7 %
Vápník23 mg2.3 %
Železo0.21 mg1.2 %
Hořčík10 mg2.5 %
Fosfor29 mg2.9 %
Draslík146 mg3.1 %
Sodík4 mg0.2 %
Zinek0.17 mg1.1 %
Měď0.039 mg2.0 %
Mangan0.129 mg6.5 %
Selen0.5 µg0.7 %
Vitamin C7.4 mg12.3 %
Vitamin B1 (tiamin)0.046 mg3.1 %
Vitamin B2 (riboflavin)0.027 mg1.6 %
Vitamin B3 (niacin)0.116 mg0.6 %
Vitamin B5 (kyselina pantotenová)0.123 mg1.2 %
Vitamín B6 (pyridoxal)0.12 mg6.0 %
Vitamín B9 (kyselina listová, folát)19 µg4.8 %
Vitamín B9 (potravinářský folát)19 µg
Vitamín B9 (stravovací ekvivalent folátu)19 µg
Choline6.1 mg
Vitamín A2 MJ0.0 %
Beta-karoten1 µg
Lutein + zeazanthin4 µg
Vitamín E (alfa-tokoferol)0.02 mg0.2 %
Vitamín K (fylochinon)0.4 µg0.5 %
Nasycené mastné kyseliny0.042 g0.2 %
Mononenasycené mastné kyseliny0.013 g
Polynenasycené mastné kyseliny0.017 g
Poměrná hmotnost160 g šálek (250ml) nasekané
Pozn.: MJ (IU) - mezinárodní jednotka;
µg (mikrogram) - miliontina gramu;
mg (miligram) - tisícina gramu
DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin
pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal)


Používá se u receptů:

Bramborový salát    Krůtí směs na žampionech   Špagety dle italského šéfkuchaře   Rybí polévka s kukuřicí a cuketou    Čočková polévka   Masové kuličky v sezamové omáčce   Fazole zapečené s rajčaty a čedarem    Francouzský slaný koláč   Pečená kuřecí stehýnka   Salát z krůtího masa s hrozny a mangem   Kuře po italsku   Kuřecí eintopf   Telecí játra se slaninou   Pečená sekaná z mletého masa   Italská specialita z vepřového masa a těstovin   Masová směs zapečená v bramborovém pyré   Hovězí na víně   Vepřové na paprice   Fazolové karí   Šátečky z listového těsta se špenátem   Zapečené lasagne s houbovou omáčkou   Musaka   Lasagne   Pestrý salát s tuňákem   Ratatouille   Salát Coleslaw   Pórková polévka    Kuřecí kari   Pivní guláš   Zapékané brambory se sýrem a celerem    Plněné taštičky z listového těsta   Celozrnná rýže se zeleninou a tofu   Zapečený losos s řeřichovou zálivkou   Tuňák na tymiánu   Hovězí po francouzsku   Chilli con carne   Vepřová panenka se zelím   Budapešťská pomazánka   Vepřová plec s čočkou   Vepřové maso se zeleninou   Kuřecí stehýnka na pivu s fazolemi   Francouzský hrnec   Kuřecí kari s kokosovým mlékem   Kuře na středomořský způsob   Kuřecí řízky na červeném víně   Bramborový salát Delikates   Sekaná pečeně   Cibule zapékaná se smetanou a šunkou   Boršč   Rajčatová polévka   Kotletky na víně se zeleninou   Papriky plněné rýží a šunkou   Čočka nakyselo s rybou a avokádem   Zapečené kuličky z mletého masa se smetanovou omáčkou   Čočková polévka s houbami   Zapékané brambory se smetanou a žampiony   Zapečené hovězí steaky   Čevabčiči    Hovězí kýta na červeném víně   Papriková polévka s tuňákem   Rizoto s houbami a pestem   Zapékané cannelloni s mortadelou  

Vyhledávání receptů :

 Potraviny: kalorické a nutriční hodnoty :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :


Navigace: A B C Č D E F G H I J K L M N O P Q R Ř S Š T U V W X Y Z Ž Všechny recepty





Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých