Všechny recepty : Rybí pokrmy : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Tuňák na tymiánu

Tuňákové filety v omáčce z cibule, rajčat a česneku kořeněné tymiánem a rozmarýnem


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 240 / 1 porce
Kalorie: 63 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Tuňák na tymiánu: Tuňákové filety v omáčce z cibule, rajčat a česneku kořeněné tymiánem a rozmarýnem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Tuňák na tymiánu

Potřebujete potraviny:
Rajčata: 8 ks (zralá, nakrájená)
Tuňák: 2 ks (velké filety)
Cibule: 4 ks (nakrájená na kolečka)
Rozmarýn: 1 ks (snítka)
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (2 stroužky nakrájené na plátky)
Tymián: 4 ks (snítky)
Chilli: 0.5 kávové lžičky
Bobkový list: 2 ks
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Pánev

Postup přípravy:
Krok 1: Příprava omáčky:ve velké pánvi na oleji osmažíme cibuli. Za stálého míchání přidáme česnek, rajčata, tymián a rozmarýn.Osolíme, opepříme a přidáme špetku chilli.Promícháme a pod pokličkou necháme pár minut podusit.

Krok 2: Rybí filety osolíme a opepříme a vložíme do pánve s omáčkou. Dusíme je z obou stran, celkem asi 10 minut.

Krok 3: Pokrm podáváme horký, vhodnou přílohou jsou plátky bílé veky.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých