Všechny recepty : Bezmasé pokrmy : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Čočka nakyselo s rybou a avokádem

Čočka s kousky tuňáka a avokádem


Čas přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 429 / 1 porce
Kalorie: 170 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Čočka nakyselo s rybou a avokádem: Čočka s kousky tuňáka a avokádem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Čočka nakyselo s rybou a avokádem

Potřebujete potraviny:
Avokádo: 2 ks (zralé, oloupané, nakrájené na plátky)
Čočka: 250 g (žlutá)
Tuňák: 2 ks (konzervovaný, ve vlastní šťávě)
Olej olivový: 5 polévkových lžíc
Citrónová šťáva: 4 polévkové lžíce
Pažitka: 4 polévkové lžíce (nasekaná)
Cibule: 1 ks (malá, nakrájená)
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec

Postup přípravy:
Krok 1: Čočku nasypeme do hrnce s vroucí osolenou vodou a povaříme doměkka. Poté ji scedíme a necháme okapat.

Krok 2: Plátky avokáda pokapeme citronem a dáme stranou.

Krok 3: Maso tuňáka vyjmeme z konzervy a rozdělíme na kousky.

Krok 4: Do uvařené čočky vmícháme olej, sůl, pepř a zbytek citronové šťávy.

Krok 5: Ochucenou čočku servírujeme na talíře,poklademe kousky tuňáka,obložíme plátky avokáda a ozdobíme pažitkou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých