Všechny recepty : Pokrmy z drůbežího masa : Středomořská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Salát z krůtího masa s hrozny a mangem

Kousky krůtího masa smíchané s majonézou, mango, ořchy a hroznové víno jako příloha


Čas přípravy: 90 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 511 / 1 porce
Kalorie: 103 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Salát z krůtího masa s hrozny a mangem: Kousky krůtího masa smíchané s majonézou, mango, ořchy a hroznové víno jako příloha


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Salát z krůtího masa s hrozny a mangem

Potřebujete potraviny:
Maso krůtí: 1125 g
Mango: 1 ks (zralé, nakrájené na kostičky)
Majonéza: 200 ml
Hroznové víno bílé: 130 g
Ořechy vlašské: 100 g
Řeřicha: 5 polévkových lžíc (lístky)
Mrkev: 1 ks (nakrájené na kolečka)
Cibule: 1 ks (nakrájená na čtvrtky)
Citrónová kůra: 1 ks (okrájená kůra z 1 citronu)
Petrželová nať: 2 polévkové lžíce (na ozdobu)
Citrónová šťáva: 2 polévkové lžíce
Pepř: 4 ks
Bobkový list: 2 ks

Potřebujete náčiní:
Velký kastrol
Mísa

Postup přípravy:
Krok 1: Krůtí prsa dáme do kastrolu a přelijeme horkou vodou. Přisolíme a vaříme spolu s cibulí, mrkví, petrželí, citronovou kůrou, celým pepřem a bobkovým listem asi hodinu.

Krok 2: Uvařené maso necháme ve vývaru vychladnout.Poté vyjmeme, nakrájíme na kostky a vložíme do větší mísy.

Krok 3: Do majonézy nakapeme šťávu z půlky citronu, promícháme. Pak přidáme k masu a rovněž dobře promícháme aby se maso majonézou obalilo.

Krok 4: Krůtí salát servírujeme na talířích obložených vrstvou řeřichových lístků,po okrajích obložíme ořechy, kostkami manga a hroznovým vínem.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých