Všechny recepty : Masové pokrmy : Středomořská kuchyně : Jednoduchý :

Hovězí ragú

Opečené hovězí plátky dušené s rajčaty, atyčoky a hráškem, s pastou harissa, kořením a rajčatovým protlakem


Čas přípravy: 120 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 889 / 1 porce
Kalorie: 116 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Hovězí ragú: Opečené hovězí plátky dušené s rajčaty, atyčoky a hráškem, s pastou harissa, kořením a rajčatovým protlakem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Hovězí ragú

Potřebujete potraviny:
Artyčoky: 8 ks (lůžka)
Hovězí zadní: 800 g (nakrájené na plátky)
Hrášek zelený: 500 g (čerstvý nebo mražený)
Rajčata: 3 ks (nakrájená na kousky)
Petrželová nať: 4 polévkové lžíce (nasekaná)
Olej olivový: 2 polévkové lžíce
Česnek: 1 ks (1 stroužek utřený)
Protlak rajčatový: 1 polévková lžíce
Harissa: 0.5 polévkové lžíce
Cibule: 1 ks (nasekaná)
Bobkový list: 2 ks
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:

Postup přípravy:
Krok 1: V hrnci na oleji osmahneme hovězí plátky.K opečenému masu přidáme cibuli a společně několik minut restujeme.

Krok 2: K masu přidáme česnek, rajčata a bobkový list.

Krok 3: Harissu smícháme s protlakem a 2 dcl vody a nalijeme do hrnce. Osolíme a vše povaříme na mírném ohni asi hodinu pod pokličkou.

Krok 4: Lůžka artyčoků rozpůlíme a spolu s hráškem přidáme do hrnce.Dusíme další půlhodinu.

Krok 5: Hotové ragú dochutíme a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých