Rybí salát s rajčatySytý předkrm z bílého rybího masa, vajec, majonézy a rajčatČas přípravy: 20 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 461 / 1 porce Kalorie: 225 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Ryba: 300 g (uvařené bílé maso) Rajčata: 2 ks Vejce: 2 ks (uvařená natvrdo) Citróny: 1 ks (nakrájený na plátky) Smetana zakysaná: 3 polévkové lžíce Majonéza: 3 polévkové lžíce Petrželka: 2 polévkové lžíce Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Menší salátová miska |
Postup přípravy: Krok 1: V kastrolu krátce podusíme rybí maso tak, aby zůstalo ještě pevné. Vyjmeme, případně vykostíme. Maso přendáme do salátové misky a rozdělíme na menší kousky. Krok 2: K masu přidáme natvrdo uvařená a nakrájená vejce. Krok 3: Přimícháme zakysanou smetanu a majonézu, osolíme, opepříme a přidáme část nasekané petrželky. Krok 4: Na talířky poklademe nakrájené čtvrtky rajčat, na které salát naporcujeme. Krok 5: Zdobíme nasekanou petrželkou a plátky citrónu.Podáváme s pečivem. |