Všechny recepty : Předkrmy : Ruská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Rybí salát s rajčaty

Sytý předkrm z bílého rybího masa, vajec, majonézy a rajčat


Čas přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 461 / 1 porce
Kalorie: 225 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Rybí salát s rajčaty: Sytý předkrm z bílého rybího masa, vajec, majonézy a rajčat


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Rybí salát s rajčaty

Potřebujete potraviny:
Ryba: 300 g (uvařené bílé maso)
Rajčata: 2 ks
Vejce: 2 ks (uvařená natvrdo)
Citróny: 1 ks (nakrájený na plátky)
Smetana zakysaná: 3 polévkové lžíce
Majonéza: 3 polévkové lžíce
Petrželka: 2 polévkové lžíce
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Menší salátová miska

Postup přípravy:
Krok 1: V kastrolu krátce podusíme rybí maso tak, aby zůstalo ještě pevné. Vyjmeme, případně vykostíme. Maso přendáme do salátové misky a rozdělíme na menší kousky.

Krok 2: K masu přidáme natvrdo uvařená a nakrájená vejce.

Krok 3: Přimícháme zakysanou smetanu a majonézu, osolíme, opepříme a přidáme část nasekané petrželky.

Krok 4: Na talířky poklademe nakrájené čtvrtky rajčat, na které salát naporcujeme.

Krok 5: Zdobíme nasekanou petrželkou a plátky citrónu.Podáváme s pečivem.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých