www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy

Rybí salát s rajčaty

Sytý předkrm z bílého rybího masa, vajec, majonézy a rajčat


Čas přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 461 / 1 porce
Kalorie: 225 / 100 g

Potřebujete potraviny:
Ryba: 300 g (uvařené bílé maso)
Rajčata : 2 ks
Vejce: 2 ks (uvařená natvrdo)
Citróny: 1 ks (nakrájený na plátky)
Smetana zakysaná: 3 polévkové lžíce
Majonéza: 3 polévkové lžíce
Petrželka: 2 polévkové lžíce
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Menší salátová miska

Postup přípravy:
Krok 1: V kastrolu krátce podusíme rybí maso tak, aby zůstalo ještě pevné. Vyjmeme, případně vykostíme. Maso přendáme do salátové misky a rozdělíme na menší kousky.

Krok 2: K masu přidáme natvrdo uvařená a nakrájená vejce.

Krok 3: Přimícháme zakysanou smetanu a majonézu, osolíme, opepříme a přidáme část nasekané petrželky.

Krok 4: Na talířky poklademe nakrájené čtvrtky rajčat, na které salát naporcujeme.

Krok 5: Zdobíme nasekanou petrželkou a plátky citrónu.Podáváme s pečivem.



Všechny recepty online na www.CelySvet.cz :