www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Hovězí soté se žampionyopékané nudličky ze svíčkové s šalotkou, žampiony a smetanovou omáčkouČas přípravy: 20 min Počet porcí: 4 Kalorie: 770 / 1 porce Kalorie: 174 / 100 g Potřebujete potraviny: Hovězí svíčková: 750 g (nakrájená na nudličky) Cibule šalotka : 8 ks (nakrájet) Žampiony: 300 g Smetana zakysaná: 300 ml Máslo: 30 g Olej olivový: 2 polévkové lžíce Petrželka: 2 polévkové lžíce Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Pánev hluboká Postup přípravy: Krok 1: Ve velké pánvi necháme zpěnit olej a máslo.Vložíme na proužky nakrájené maso,které 5-7 minut zprudka opečeme. Krok 2: Opečené maso vyjmeme a do pánve vložíme šalotku s půlenými žampiony a opékáme asi 5 minut doměkka. Krok 3: Maso vrátíme na pánev a okořeníme podle chuti solí a pepřem. Krok 4: Zalijeme zakysanou smetanou, promícháme a hotový pokrm ozdobíme nasekanou petrželkou. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |