Všechny recepty : Předkrmy : Středomořská kuchyně : Jednoduchý :

Nadívané cibule

Cibule nadívaná směsí kořeněného mletého masa, šunky,smetany a parmezánu, zapečená dozlatova


Čas přípravy: 45 min
Počet porcí: 2 porce
Kalorie: 444 / 1 porce
Kalorie: 157 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Nadívané  cibule: Cibule nadívaná směsí kořeněného mletého masa, šunky,smetany a parmezánu, zapečená dozlatova


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Nadívané  cibule

Potřebujete potraviny:
Cibule červená: 4 ks (velké, červené)
Vepřové mleté maso: 150 g
Šunka: 50 g (plátek nakrájený nadrobno)
Sýr parmezán: 30 g (nastrouhaný)
Česnek: 1 ks (1 stroužek utřený)
Smetana zakysaná: 1 polévková lžíce
Olej olivový: 1 polévková lžíce
Paprika sladká: 1 kávová lžička
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec
Pařák
Trouba
Mísa žáruvzdorná zapékací velká

Postup přípravy:
Krok 1: Cibuli uvaříme v páře asi 5 minut tak, aby byla měkká, ale ještě pevná. Vršek seřízneme a vnitřek vydlabeme. Vydlabanou dužinu nasekáme nadrobno.

Krok 2: Na pánvi na lžíci oleje osmahneme za stálého míchání mleté maso s česnekem.Přidáme papriku a opepříme.Odstavíme z ohně.

Krok 3: Do masa vmícháme smetanu, parmezán a nasekanou dužinu z cibule. Směs osolíme.

Krok 4: Cibule naplníme směsí ochuceného mletého masa a přiklopíme odkrojenými vršky.

Krok 5: Zapékací mísu vymažeme olejem a cibule do ní naskládáme. Na dno nalijeme trochu vody a vložíme na 20 minut do trouby zapéci.

Krok 6: Předkrm podáváme horký, s plátky veky.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Felix, zítra Památka zesnulých