www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Ravioly na řecký způsobZapečené ravioly s lilkem, paprikou, rajčatovým protlakem a sýrem fetaČas přípravy: 30 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 786 / 1 porce Kalorie: 222 / 100 g Potřebujete potraviny: Ravioly plněné sýrem: 600 g Lilek : 1 ks (nakrájený na kostičky) Protlak rajčatový: 200 ml Sýr feta: 150 g (rozdrobený) Olej olivový: 2 polévkové lžíce Oregano: 1 kávová lžička Paprika červená: 2 ks (očištěné, zbavené semen, nakrájené) Máslo (na vymazání) Potřebujete náčiní: Velký hrnec Trouba Mísa žáruvzdorná zapékací velká Pánev Postup přípravy: Krok 1: Ravioly uvaříme podle návodu ve velkém hrnci ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Krok 2: Na oleji na pánvi osmažíme kostičky lilku a paprik,osolíme. Krok 3: Vymažeme máslem zapékací mísu a vložíme do ní uvařené ravioly promíchané s lilkem a paprikou. Přelijeme rajčatovým protlakem, okořeníme oreganem a povrch posypeme rozdrobenou fetou. Krok 4: Mísu vložíme na 20 minut do trouby, aby se pokrm pěkně zapekl. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |